De grens van 1000 Duitse hunebedden is bereikt

Het Hunebedcentrum is sinds het voorjaar van 2019 in samenwerking met Willem Donker bezig om alle Duitse hunebedden op het Hunebednieuwscafe te zetten. Het is een monnikenwerk waar we met een team van vrijwilligers aan werken. Hetgeen Willem Donker de afgelopen 10 jaar heeft gedaan is een ongelofelijke prestatie. Hij heeft bijna alle Duitse hunebedden intussen bezocht, vastgelegd en gefotografeerd. Wij moeten nog een stuk of 200 inkloppen en dan zit ons werk er even op. Willem moet nog iets meer dan 100 hunebedden bezoeken in Duitsland en dan is het compleet. Dat had hij eigenlijk in 2020 op de agenda staan maar door corona is dat nog niet gelukt. Het zal waarschijnlijk volgend jaar worden. Hij is daarmee de eerste persoon die alle Duitse hunebedden heeft bezocht. Een prestatie!

We zijn intussen de grens van 1000 Duitse hunebedden gepasseerd. Een mooi resultaat. U kunt ze allemaal vinden door te klikken op ‘Duitse hunebedden’‘.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

lees meer