Gezocht: inspirerende verhalen over hunebedden

In onze huidige samenleving kijken we vooral naar de toekomst. Hierdoor vergeten we soms hoe bijzonder onze prehistorische monumenten zijn. Maar deze monumenten kunnen ook nu nog een belangrijke rol in ons leven spelen. Daarom zoeken wij mensen die persoonlijke herinneringen, gevoelens of verhalen hebben over hunebedden. De bedoeling is dat deze verhalen als een bloemlezing uitgegeven worden. Dit soort verhalen kunnen over van alles gaan. Van belangrijke gebeurtenissen in het leven (bijvoorbeeld een huwelijk bij een hunebed), spirituele ervaringen of kunstprojecten. Dit mogen ook verhalen van familieleden zijn of oude foto’s uit een fotoboek. Ben of ken jij iemand die ons aan dit soort verhalen kan helpen? Mail dan een korte samenvatting van jouw verhaal naar mijnhunebed@gmail.com.

Daan Raemaekers en Femke Bosscher

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

lees meer