Groots congres over megalithische monumenten in Europa en Azie

Van 25 t/m 29 mei vindt een gratis en online congres plaats over Grafheuvels en Megalithische Monumenten in Europa en Azië. Het congres wordt georganiseerd door de Universiteit van Evora in Portugal. Normaal gesproken zou het fysiek plaatsvinden in Portugal maar door corona is besloten om het online te doen. Dat biedt voor velen een kans om dit unieke congres mee te maken en het mooie is is dat het geheel gratis is. Het zal een combinatie worden van video’s, online presentaties en documentaires. Via de website kun je je aanmelden.

Als je geïnteresseerd bent in megalithische monumenten dan is dit iets wat je niet mag missen!!!

Via deze link kom je op de website waar meer informatie is te vinden en waar je je kunt aanmelden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

lees meer