Junior congres over de Trechterbekerperiode

Studenten van de Rijksuniversiteit Groningen, ARCHON en het Hunebedcentrum organiseren een junior congres over de Trechterbekerperiode. Het aantal mensen dat binnen deze thematiek werkt groeit. Daarom willen we van de gelegenheid gebruik maken om elkaar te verbinden. Het congres zal (onder voorbehoud) in hybride vorm plaatsvinden op 13 juni 2022 in het Hunebedcentrum in Borger (Drenthe) met fysieke presentatoren, een fysiek publiek en een livestreamverbinding. We zullen de overheidsbeperkingen met betrekking tot de COVID-pandemie strikt volgen.

Call for papersOm dit congres tot een succes te maken zijn we op zoek naar BA, MA, RMA en PhD studenten die hun onderzoek in het Engels willen presenteren over: de Trechterbekerperiode, een andere Neolithische groep als de Vlaardingencultuur, of een onderwerp over megalieten. Elke presentator heeft 15 tot 20 minuten om te presenteren en vervolgens 10 minuten om vragen uit het publiek te beantwoorden. Heb je interesse om je onderzoek te presenteren, laat het ons weten door een e-mail te sturen naar juniorcongrestrb@gmail.com. Vermeld je naam, instelling, e-mailadres en een korte samenvatting van het onderzoek dat je wil presenteren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

lees meer